Продължете към съдържанието

За нас

Ние сме компания, която се занимава с продажба на нови и ефективни климатични системи от водещи марки като Mitsubishi Heavy, Daikin, Fujitsu General, Fuji Electric, Toshiba, Gree, LG, Mitsubishi Electric, Cooper and Hunter, Midea, Williams. В нашата гама от продукти включваме стенни климатици – инверторни, хиперинверторни, подови климатици, мултисплит системи, колонни климатици, касетъчни климатици, таванни климатици, канални климатици и мобилни климатици.
Ние не само продаваме климатични системи, но и осигуряваме професионално монтаж на климатици, както и сервиз и поддръжка на климатични системи. Нашите услуги включват проектиране на отоплителни, вентилационни и климатични системи, като се стремим да постигнем висока енергийна ефективност.

В рамките на нашата сервизна дейност предлагаме диагностика, зареждане с фреон, смяна на ел. кондензатор, датчик, компресор и други необходими ремонти на климатични системи.
Ние сме ангажирани да предоставим на нашите клиенти най-добрите продукти и услуги, които отговарят на техните индивидуални нужди. Нашата мисия е да предоставим на клиентите ни надеждни и ефективни климатични решения за дома или офиса им, които ще ги задоволят и ще им осигурят комфорт през цялата година.